изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:33 EEST
ЗАПОЧВАТ ПРЕГОВОРИ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ В ТУЗЛАТА    
НовиниДа започнат преговори за увеличение на заплатите на работещите в специализираната болница по рехабилитация в Тузлата, бе решено на синдикално събрание на служителите в здравното заведение в петък.

Работещите протестираха срещу ниските трудови възнаграждения и искаха да научат бъдещето на болницата. Те поставиха и въпроса с недостига на работници в санаториума. Според тях, такива не достигат заради ниските заплати и недобрите условия на труд.    

“Ще направим анализ на приходите и ще започнем преговори за увеличение на заплатите в рамките на разумното”, каза за НДТ директорът на болницата д-р Камелия Кирчева.

Разбра се още, че материалната база спешно се нуждае от ремонт. За решаването на този проблем ще се търси отпускане на средства от здравното министерство.    

Както вече НДТ писа, от 20 години не е правен пълен ремонт на специализираната болница. За целта са необходими близо 150 000 лева. Многократно д-р Кирчева е информирала министерството на здравеопазването за проблемите, но от там още няма отговор. НДТ  

 


Сходни връзки

ЗАПОЧВАТ ПРЕГОВОРИ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ В ТУЗЛАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди