изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:59 EEST
ВРЪЧВАТ СЕРТИФИКАТИ НА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ    
НовиниДнес в сградата на областна администрация в Добрич ще бъдат връчени сертификати и IT Cards на служителите, които успешно са се представили на организираното от Министерството на държавната администрация и административната реформа сертифициране. Това съобщиха от областна управа. На територията на областта ни успешно са се представили общо 153-ма служители и всичките те ще получат сертификат-удостоверение и пластмасова карта лично от зам.-министъра на МДААР Гюнер Рамис.

Петима служители на областната администрация от Добрич ще получат своите сертификати лично от общо представилите се 12 души, останалите ще бъдат получени от главния секретар на администрацията Драгой Драгоев. 18 пък са служителите от община Добрич, които лично ще получат сертификатите си от 25-имата представили се, като на другите сертификатите ще бъдат получени от Боряна Андреева - директор на дирекция "Административно, правно, информационно и техническо обслужване".
 От областна управа добавят още, че на връчването ще присъстват секретари и ръководители на звена и служители от териториалните поделения на централната администрация и от общините Балчик, Ген. Тошево, Каварна, Добричка, Тервел, Крушари, "Гражданска защита", ТСБ, РЦЗ, РИОКОЗ, "Растителна защита", дирекции "Бюро по труда" - Добрич и Каварна.
 


Сходни връзки

ВРЪЧВАТ СЕРТИФИКАТИ НА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди