изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:04 EEST
С "ДЕВОЙКО, МАРИ ХУБАВА" ИБРЯМА ПОЖЕЛА УСПЕХ НА КАНДИДАТА ЗА КМЕТ НА КАВАРНА ЦОНКО ЦОНЕВ    
ПолитикаИнициативен комитет и приятели вчера официално издигнаха кандидатурата за втори кметски мандат в община Каварна на Цонко Цонев. Пред събралото се множество в Арт - клуба в Каварна председателят на Инициативния комитет Станка Огнева представи всички 10 души - интелектуалци и бизнесмени от общината, които застават зад настоящия каварненски градоначалник.

Той самият бе придружен от съпругата си Анна Цонева и двамата позираха за множеството камери и обективи. Пред всички Цонев обяви, че ще продължи да работи за просперитета на Каварна - не само на града, но и на общината като цяло.  "Ще работя за културата, спорта и образованието и дори призовавам всички кандидати да работят и те за културата, защото така ние даваме своя принос за нашето бъдеще" - каза още Цонев. Той обеща, че, ако бъде избран за следващ мандат, ще превърне Каварна в първия град в страната, който ще е със 100 % обновена инфраструктура - напълно изградени канализация, водопреносна система и асфалтирани пътища. "И без това вече 60 % от инфраструктурата ни е напълно обновена. Въпреки че, станах известен с приноса си към културата, ще обява по време на кампанията си бойкот и казионно ще стачкувам против културата и няма да ходя по концерти. Предизборната ми кампания ще е изградена на лични срещи и контакти с хората. Лично ще представям програмата си" - каза още Цонев.
Известният арабист Киряк Цонев, който освен, че е почетен гражданин на Каварна, е и родом от морския град, сподели, че не е чичо на кмета и, ако съвпадението на имената им навежда хората на мисълта, че, може би, са роднини, то връзката трябва да се търси някъде в 19 в. Пожелавайки успех в предстоящата кампания Киряк Цонев дори на шега сподели, че Цонко Цонев му е бил конкуренция по медийни изяви във връзка с консултациите, за които е бил търсен по повод ареста на българските медици в Либия. "Когато стана кмет имах възможността да говоря с него и тогава му казах, че се съмнявам във възможностите му, но 4 години по-късно - това вече не е така. Той успя да направи Каварна автономна столица на гагаузкия регион" - пошегува се още арабистът. Тук Ц. Цонев репликира, че стремежът му не е Каварна да стане столица на гагаузкия регион, но пък с гордост сподели, че това е градът, свободен от чалга.
"Аз съм от Созопол и навремето ние в Созопол и Несебър говорехме с презрение за Каварна и Балчик, но Цонко постави Каварна не само на картата на България, но и на света. Пожелавам успех и съм сигурен, че ще получиш 103 % одобрение - 100 % от жителите на общината, а другите -3 % от нас - приятелите" - каза проф. Божидар Димитров - директор на НИМ. Колоритен, както винаги, бе Иван Славков - Батето, специално дошъл и той да заяви своята подкрепа за втори мандат на Цонко Цонев. Той обяви, че вече е кандидат-каварненски зет, тъй като актьорът Малин Кръстев бил каварненски зет. "Обръщам внимание на гражданите да мислят за кого гласуват, за да не плачат после. И напред към победа" - бе лаконичен Батето.
Почетният гражданин на морския град Иво Папазов - Ибряма бе категоричен: "Всички цигани сме зад тебе, но, за да не объркам нещо като приказвам много по-добре да покажа" - каза Ибряма и наду кларнета. Така всички присъстващи се потопиха в магията на изпълнението му на "Девойко, мари хубава". Всички присъстващи пожелаха успех на кандидата за кмет на Каварна, а той заведе своите гости в механа "Св. Георги", за да ги почерпи за успеха на кампанията си. Сред присъстващите бяха баща и син Вуцови, както и футболния треньор Пламен Марков, който заяви, че, за да не се чувства самотен като единствен цесекар сред толкова приятели -  симпатизанти на "Левски", то той ще му осигури подкрепата на целия футболен тим ЦСКА.
 


Сходни връзки

С "ДЕВОЙКО, МАРИ ХУБАВА" ИБРЯМА ПОЖЕЛА УСПЕХ НА КАНДИДАТА ЗА КМЕТ НА КАВАРНА ЦОНКО ЦОНЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди