изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:20 EEST
ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ, СПОРТИСТИ И МУЗИКАЛНИ ЗВЕЗДИ ПОДКРЕПЯТ ЦОНКО ЦОНЕВ ЗА ВТОРИ МАНДАТ    
НовиниДнес официално пред медиите ще се представи Инициативен комитет, който ще издигне кандидатурата на Ц. Цонев

Инициативен комитет от 10 души за издигане кандидатурата на Цонко Цонев днес се представя пред медии и обществеността на кметството. Комитетът е председателстван от Станка Огнева - учителка и председател на синдиката на учителите. В състава на Инициативния комитет влизат още Росен Димов - бизнесмен, земеделски производител от общината и общински координатор на партия ГЕРБ, д-р Евгени Чобанов - настоящ председател на ОбС-Каварна, Димо Филев - член на БСП, директор на училището в село Септемврийци, Сава Белчев - ром, Атанас Атанасов - шеф на клона на банка "ДСК", Стефан Лефтеров - началник на пожарната в морския град, Димитър Кайкамджозов - общински съветник от СДС, Коста Аргиров - началник на общинското туристическо предприятие, и Мариана Неделчева - общински съветник от НДСВ.
Представянето ще се състои в Арт-клуб в Каварна, като са поканени и много видни гости, които също ще заявят своята подкрепа за втори мандат на Цонко Цонев. Сред гостите, които са потвърдили своето присъствие, са почетните граждани на Каварна - арабистът Киряк Цонев и Иво Папазов-Ибряма, драматургът и поет Стефан Цанев и съпругата му Доротея Тончева, директорът на НИМ проф. Божидар Димитров, скулпторът Георги Чапкънов, актьорите Стефан Мавродиев, Малин Кръстев, Станка Калчева, журналистът от Варна Неделчо Михайлов, областният координатор на ГЕРБ-Добрич Румен Иванов, изпълнителите от БТР, Орлин Горанов, Мариана Попова, Веселин Маринов. Ще присъстват и депутатите Павел Чернев - бивш член на "Атака", и Мима Василева - НДСВ, Цвета Маркова - председател на Държавната комисия по сигурността на информацията, Крум Мануилов от Pick& More, журналистката Полина Тодорова, вицепремиерът Александър Божков. Съзвездието се допълва от плеяда изявени спортни деятели и спортисти начело с Иван Славков-Батето, Иван Вуцов - футболен деятел, Велислав Вуцов - главен мениджър на ФК "Калиакра", Тони Здравков - треньор на ФК "Калиакра", Ованес Мелик-Пашаев - президент на Жокер Медиа, и зам.-областният управител на Добрич Олга Задгорска.
 


Сходни връзки

ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ, СПОРТИСТИ И МУЗИКАЛНИ ЗВЕЗДИ ПОДКРЕПЯТ ЦОНКО ЦОНЕВ ЗА ВТОРИ МАНДАТ | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ, СПОРТИСТИ И МУЗИКАЛНИ ЗВЕЗДИ ПОДКРЕПЯТ ЦОНКО ЦОНЕВ ЗА ВТОРИ МАНДАТ
Автор: Anonymous да 2007-08-15 @ 13:45 EEST
Нали Цонко искаше да е №1 в Герб, но не го огря, защото не го искаха?
ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ, СПОРТИСТИ И МУЗИКАЛНИ ЗВЕЗДИ ПОДКРЕПЯТ ЦОНКО ЦОНЕВ ЗА ВТОРИ МАНДАТ
Автор: Anonymous да 2007-08-15 @ 13:53 EEST
Помнете ми думите Ц. Цонев ще свърши в затвора !!!!!!!!! Да тогава тези всичките ще му носят цигари в затвора ?????????
ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ, СПОРТИСТИ И МУЗИКАЛНИ ЗВЕЗДИ ПОДКРЕПЯТ ЦОНКО ЦОНЕВ ЗА ВТОРИ МАНДАТ
Автор: Anonymous да 2007-08-15 @ 15:35 EEST

за милиони няма закони

ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ, СПОРТИСТИ И МУЗИКАЛНИ ЗВЕЗДИ ПОДКРЕПЯТ ЦОНКО ЦОНЕВ ЗА ВТОРИ МАНДАТ
Автор: Anonymous да 2007-08-15 @ 18:15 EEST
Не видяхме Стефан Цанев ? само той той разбра че това е сбор на мекерета и блюдолизци!Чудно-интелектуалци да подкрепят "кмет" и то наш Цонко ????Виж  за циганите е нормално !!!!"   " БЛАЗЯ НИ "! Хора опомнете се ,Каварна не станахме ли за резил???Срам ме е !Алексев Каварна!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди