изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:49 EEST
ПРЕДСТАВИХА НОВИЯ ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ    
НовиниНа нарочна пресконференция вчера областният управител на Добрич Динчер Хаджиев представи новото попълнение в екипа на държавната администрация - зам.-областния управител Никола Гочев. Както НДТ писа, той зае овакантеното от г-ца Сияна Фудулова място, след като тя влезе в парламента на мястото на Евтим Костадинов - вече шеф на Комисията по досиетата.

Д. Хаджиев заяви, че Н. Гочев поема изцяло ресорите на Фудулова - селско стопанство, туризъм и  икономика. Областният управител добави, че колективът на областната администрация винаги е бил един екип и всички ще помогнат на новия колега да навлезе бързо в проблематиката.
   Никола Гочев по професия е машинен инженер. Работил е основно в областта на хранително-вкусовата промишленост и селското стопанство. Един от създателите и основателите е на Техникума по селско стопанство в Тервел. Обясни, че като зам.-областен управител  ще се старае да допринесе капиталите на търговците да бъдат вложени в преработвателни предприятия, защото това, според него, е единият от начините да се подобри икономиката в региона. Гочев добави още, че сред сериозните приоритети в работата му ще бъде и подобряването на инфраструктурата на региона, като за целта ще се търси по-пряк контакт и динамичен диалог с местната власт, която може да е бенефициент при усвояването на средства от структурните фондове.
 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВИХА НОВИЯ ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди