изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:02 EEST
ЗЕМЕДЕЛЦИ И ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ СЪЗДАДОХА СВОИ КЛУБОВЕ    
ОбществоНови два клуба по интереси бяха учредени от членове на партия ГЕРБ и гражданското сдружение, както и от симпатизанти на партията, съобщи за НДТ общинският координатор на ГЕРБ Живко Мартинов. "Предвид естеството на региона едното сдружение обедини хора от земеделието и животновъдството от нашия град" - разказа за НДТ Мартинов.

Основната тема, която са обсъждали земеделците е засушаването в региона, както и възможностите за участие по програми на Европейския съюз, с които да се осигури не само новата земеделска година, но и семепроизводството предимно на пшеница и други зърнени култури, добави още Мартинов. Били са дискутирани още възможностите за участие с различни проекти по програмите за аквакултури, предвид близостта на Черно море и възможността за създаване и на други ферми от типа на вече работещите мидени плантации в Дълбока и Зеленка.
Свой клуб по интереси са създали към ГЕРБ и здравните работници от града, но те са отворени и приемат и свои колеги и от другите общини в областта. Към момента в клуба членуват както хуманни, така и ветеринарни лекари, магистър-фармацевти, стоматолози. Основно специалистите в областта на здравеопазването са споделили своя опит по отношение работата на Здравната каса. "Оказва се, че едно Джи пи взема 2000 лв. заплата без да прави нищо, докато един хирург, например, който на ден има 10 и повече операции работи за заплата от 300-350 лв." - каза Мартинов. За в бъдеще се предвижда да бъдат създадени и други клубове по интереси, които да обединяват хората.
 


Сходни връзки

ЗЕМЕДЕЛЦИ И ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ СЪЗДАДОХА СВОИ КЛУБОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди