изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:22 EEST
"ДВЕТЕ ЧЕШМИ" С ПОДРОБЕН УСТРОЙСТВЕН ПЛАН    
НовиниПредварителен проект за Подробен устройствен план за регулация и застрояване е изготвен за местността "Двете чешми" в Балчик. Това съобщават от общината на всички заинтересовани собственици.

В срок до 10 септември заинтересованите лица могат да направят писмени възражения, предложения и искания по проекта към община Балчик, на основание Закона за устройство на територията. Собственик на имотите в местността "Двете чешми" е основно общината. Десетки граждани обаче обработват там местата и ги облагородяват над 20 години. При окончателното приемане на регулационния план се предвиждат промени в границите на парцелите. Дългогодишни ползватели на земи в местността смятат да инициират създаването на Инициативен комитет, който да настоява стопаните да получат правото да закупят имотите.
Неотдавна от кметския екип заявиха, че се предвижда взимане на решение за разпореждане с парцелите от общинския съвет. Един от вариантите е да бъде обявен конкурс за закупуването им от ползвателите. Средно парцелите са с площ от 500 кв. м.
 


Сходни връзки

"ДВЕТЕ ЧЕШМИ" С ПОДРОБЕН УСТРОЙСТВЕН ПЛАН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди