изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:00 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИB СВЛАЧИЩЕ УБИ ДЕТЕ    
ЛюбопитноНад 100 куб. м земна маса се свлякоха преди обяд на Овчаровския плаж и затрупаха семейство Петрови от Свищов. В нея намери смъртта си малкият Адриан Викторов Петров, който бил изваден в кома и повече не отворил очи. Родителите му са живи и са в болница.

Според първоначалната информация, затрупаният плаж е бил видян от пасажери на корабче, пътуващо от Балчик за Варна. Сигналът за бедствието бил подаден около 11.22 часа. Отначало се предполагаше, че са затрупани около 10 души. Движението на земната маса, според специалистите, било предизвикано от обилните дъждове.

БОГОРОДИЦА СПАСИ КРУШЕНЕЦА ОТ ДОБРИЧ

Около 10 часа навръх християнския празник Успение Богородично, бе открит изчезналия в морето преди три дни преди това Михаил Боев от Добрич. Моторната му лодка "Перун" била забелязана в турски води от турския кораб "Аначу Оглу", който плавал от Истанбул към Варна. Взели го на борда и го напранили. На миля от Варна той бил качен на спасителния катер "Тангра", който го издирваше. Пристигнали на Морска гара Варна в 12 часа.
НДТ - 18 август 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИB СВЛАЧИЩЕ УБИ ДЕТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди