изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:58 EEST
ЛОВЕЦ №1 ЩЕ ПРЕСЛЕДВА ПРЕЛЕТНИЯ ДИВЕЧ В КАРАПЕЛИТ    
Лов и риболовПредседателят на Сдружение “Ловно-рибарско дружество” – Добрич, Илия Михайлов тази събота ще открие сезона за прелетен дивеч в дружинката в Карапелит. Ловец №1 в региона е членува в Паскалево, но тази година не е могъл да отстои на поканата на местните авджии.

Михайлов припомни, че над 200 са новите ловци, които за да дебютират в начинанието трябва да са платили встъпителен членски внос от 100 лева, който е еднократен, да броят 30 лева за годишен членски внос и да дадат още два лева за ловен билет. И в Карапелит, както на много места в страната, излетът ще започне веднага щом се покаже слънцето. Авджиите ще преследват дивеча, докато има роса и е хладно, защото веднага след това птиците се крият на сянка. Веднага след излета ловците ще се насладят на най-хубавата част от деня, в която на преден план ще бъдат мазните мръвки, вината и ракиите, собствено производство, вицове и музика.

 


Сходни връзки

ЛОВЕЦ №1 ЩЕ ПРЕСЛЕДВА ПРЕЛЕТНИЯ ДИВЕЧ В КАРАПЕЛИТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди