изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:42 EEST
СЕДЕМ КАНДИДАТСТВАТ ПО ПРОГРАМАТА "СТАРТ В КАРИЕРАТА"    
ОбществоСедем младежи са пожелали да започнат работа по националната програма "Старт в кариерата", съобщиха от дирекция "Бюро по труда" в Добрич.

 Както НДТ писа, от началото на август се приемат документи от желаещите да работят в централните ведомства, областните и общинските администрации. Местата за територията, обслужвана от ДБТ в Добрич, са общо  42. Желаещите да започнат работа по програмата биха могли да избират работодател между общините Добрич, Добричка, Балчик и Крушари, областна администрация, дирекция "Бюро по труда", Инспекция по труда, НОИ, РИОКОЗ, Агенция за държавни вземания, Служба за съвети в земеделието. Предпочитани области от висшето образование са икономически, правни, социални и хуманитарни науки.
Мераклиите да работят в администрацията трябва да са на възраст до 29 години, да са завършили висше образование през 2006 г. или 2007 г., припомнят от дирекцията. Необходимо е също да имат успех от дипломирането над "Добър 4.00 ", да са регистрирани като активно търсещи работа в ДБТ и да не притежават трудов стаж по придобитата от висшето образование специалност. Документите, които лицата трябва да представят, са молба-заявление, копие на лична карта, автобиография, копие от диплома /уверение, академична справка/. Кандидатите, завършили висше образование и получили диплома от чуждестранни висши училища, следва да представят удостоверение, издадено от МОН за признаване на придобитото образование. Приемат се и допълнителни документи,  удостоверяващи владеенето на чужд език и компютърна грамотност. Всяко лице може да кандидатства едновременно за три работни места, но само за едно място при един работодател.
Документи се приемат на в стая 617 на дирекция "Бюро по труда" в Добрич. От там припомнят, че крайният срок е утре. НДТ

 


Сходни връзки

СЕДЕМ КАНДИДАТСТВАТ ПО ПРОГРАМАТА "СТАРТ В КАРИЕРАТА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди