изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:01 EEST
СТРУКТУРИ НА ДПС НАПУСКАТ ДВИЖЕНИЕТО, НЕДОВОЛНИ ОТ ЕДНОЛИЧНАТА ПОЛИТИКА НА ДЕНИС НОМАН    
НовиниТри квартални организации на движението в Добрич излизат от ДПС, като техните ръководства напускат и партията изцяло

Вчера председателите на три квартални организации са подали заявления до Денис Номан - областен председател на ДПС-Добрич, и общински председател на движението в града, с копие до Централния съвет на ДПС и лично на вниманието на Касим Дал, който се занимавал на централно ниво с организационните въпроси. Заявленията са от Захари Аргиров - председател на МС "Център", Мустафа Карани и Галин Михайлов, членове на Общински съвет на ДПС-Добрич, и председатели на организациите в "Изгрев", "Иглика" и "Бъдеще".
"Заявявам, че напускам Общинския съвет на ДПС-Добрич, поради несъгласие с начина и методите на водене на местната политика. Поради горепосочените причини заявявам, че напускам редиците на ДПС и като редови член" - пишат Мустафа Карани и Галин Михайлов. Захари Аргиров настоява да бъде освободен от Общинския съвет на партията и желаe да я напусне заради: "Несъгласие с провежданата от Вас еднолична политика на управление в Общинския съвет на ДПС. Близо вече година и половина не организирате Общинска конференция. Допускането по време на Вашето ръководство изгубване на квотата - директор на дирекция "Земеделие и гори, и смяната на председателя в ОбС-Тервел. Най-важното, нежеланието Ви да работите с ромските структури в ДПС-Добрич".
Пред репортер на вестника той заяви, че е "недопустимо да не бъде толкова време избран нов общински председател. Въпреки желанието ми за неколкократни срещи Д. Номан се извинява с избори и заетост. Решава въпросите еднолично. Кадрува, като назначава около себе си приближени послушници. Така преди време ДПС напусна и д-р Костадинов". М. Карани  добави: "Трябва да се свърши с шуробаджанащината". Заедно с председателите партията напускат и ръководствата на кварталните структури, които те представляват, добави Аргиров.
 


Сходни връзки

СТРУКТУРИ НА ДПС НАПУСКАТ ДВИЖЕНИЕТО, НЕДОВОЛНИ ОТ ЕДНОЛИЧНАТА ПОЛИТИКА НА ДЕНИС НОМАН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди