изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:48 EEST
ГЕРБ Е ШАНСЪТ ЗА ДОБРИЧ    
ПолитикаТова заяви кметът Детелина Николова при официалното оповестяване, че ГЕРБ я регистрира като свой кандидат за предстоящия местен вот наесен


"ГЕРБ е шансът за Добрич и това се подкрепя от факта, че дадоха висока оценка за моята работа. Имам обществената подкрепа, защото хората очакват сериозна промяна във визията на Добрич" - това заяви кметът на Добрич Детелина Николова в събота пред журналисти, когато лично лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов и нейният председател Цветан Цветанов пристигнаха в Добрич, за да оповестят, че ГЕРБ вдигат нейната кандидатура за втори кметски мандат в града. На срещата между Николова и Цветанов и Борисов присъства и областният координатор на партията в Добрич Румен Иванов. "Това, за което се договорихме е, че Д. Николова ще бъде регистрирана като независима, за да пощадим чувството й за лоялност, от партия ГЕРБ за предстоящите местни избори наесен", заяви Бойко Борисов.
"НДСВ излъга много хора, включително и мен. Пратиха ме да свърша най-мръсната работа - да махна приятелите си, един от които е и областният координатор сега на ГЕРБ в Добрич, а тогава директор на дирекцията на МВР Румен Иванов, и то не без знанието на Симеон и Румен Петков. Аз тогава подписах с особено мнение и когато дойдох като главен секретар в Добрич, за да го сваля, аз му казах, че ще се върна в Добрич и пак ще работя с него" - каза още Бойко Борисов. Той добави, че програмата на Николова е изключително добра и според него тя ще получи подкрепата на всички партии център-вдясно, както и на жителите на Добрич, защото един кмет се нуждае не от политически подкрепа, а от одобрението на хората, коментира Борисов.
"Нашата листa от общински съветници ще работи изцяло в подкрепа на нейната програма. Ние не поставяме oграничения и тя сама ще може да избере екипа, с който ще работи"- добави Борисов.
Цветан Цветанов прогнозира в Добрич, че от всички 28 областни центрове в страната, ГЕРБ ще спечели кметските места в половината градове. Областният лидер Румен Иванов добави, че в останалите 6 /без Добрич и Каварна, където ГЕРБ подкрепя независимите кандидатури на Детелина Николова и Цонко Цонев/ от общо 8-те общини на територията на областта ГЕРБ ще вдигне собствени кандидати за кметове и листи.
 


Сходни връзки

ГЕРБ Е ШАНСЪТ ЗА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди