изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:31 EEST
КАВАРНА БЕ ДОМАКИН НА КРЪГ ОТ ДЪРЖАВЕН ШАМПИОНАТ ПО СИЛОВ МНОГОБОЙ    
СпортВ късния следобед на съботния ден на плажа в Каварна 8 от членовете на Българската федерация "Силови атлети" събраха очите на множеството, дошло да види мускулестите атлети. Всъщност това бе и 8 кръг от държавния шампионат по силов многобой.


Сред участниците бе и 11-ият световното първенство по силов многобой в Китай Здравко Занев.
Мускилустите мъже се състезаваха в няколко дисциплини, като за първи път бе представена една нова дисциплина - теглене на лодка в морето. В дисциплината вдигане на хамъртяга Стоян Тодорчев направи нов републикански рекорд пред очите на каварненци и гостите на морския град, като успя да вдигне над главата си 155 кг от първи опит. Много атрактивна и с много емоции премина и дисциплината премятане на гума, тъй като самата гума тежеше 420 кг. Атракция предизвикаха двама каварненци - доброволци, които с дружни усилия успяха също да направят по едно премятане на тежката гума. Накрая победителите в отделните дисциплини бяха наградени, като специални подаръци получиха и от община Каварна, връчени им от кмета Цонко Цонев.


 


Сходни връзки

КАВАРНА БЕ ДОМАКИН НА КРЪГ ОТ ДЪРЖАВЕН ШАМПИОНАТ ПО СИЛОВ МНОГОБОЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди