изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:16 EEST
РЕМОНТИРАТ ШЕСТ УЛИЦИ СЪС СРЕДСТВА НА МРРБ    
ОбществоПрез изтеклата седмица стана ясно, че община Тервел ще бъде включена в национални програми, които се реализират от Министерството на регионалното развитие и благоустройството, съобщи зам.-кметът Дияна Илиева.

През януари общината внесе технически проект за ремонт на улиците "Ал. Константинов", "Н. Вапцаров", "Захари Зограф" и "Отец Паисий". Проектът е одобрен и преди седмица са внесени в МРРБ всички допълнително изискани  документи. Подписан бе и договор за строителен надзор с лицензирана за извършване на тази дейност фирма. Средствата ще се получават на траншове и ремонтът може да започне веднага след като се получи финансирането за първия транш. Проведена бе и процедура за избор на изпълнител.
Други две улици в Тервел пък ще бъдат ремонтирани по одобрен проект по националната програма "Подобряване на жилищните условия на ромите в България". Това са улиците "Черни връх" и "Суха река" в населения с роми квартал "Север". Стойността на проекта е 364 000 лв. с ДДС. През изтеклата седмица е получено от МРРБ искане за предоставяне на допълнителни документи с цел включване на общинския проект като обект в процедура по Закона за обществените поръчки, която ще се обяви от финансиращия орган Очаква се ремонтът да започне през октомври. 
НДТ

 


Сходни връзки

РЕМОНТИРАТ ШЕСТ УЛИЦИ СЪС СРЕДСТВА НА МРРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди