изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:17 EET
НДСВ СЕ СЪБИРА ДА ОБСЪДИ СИТУАЦИЯТА В ДОБРИЧ    
ПолитикаОбластният лидер на жълтите д-р Георги Желев заяви: "Ние никого не сме предали и в този смисъл е лесно с чужда пита да се прави помен"

Относно изявленията на Бойко Борисов, че НДСВ е предала Детелина Николова и него категорично заявявам: "Ние никого не сме предали. В този смисъл мога да добавя още, че с чужда пита помен лесно се прави. Ние оставаме лоялни към партията си и ще обсъдим положението" - каза за НДТ областният координатор на НДСВ - Добрич д-р Георги Желев. Той добави, че днес в Добрич пристига Мария Дивизиева - зам.-министър в Министерството на държавната администрация и административната реформа и пряко отговаряща за Добрич в централния щаб на НДСВ. Заедно с нея пристига и депутатът д-р Антония Първанова. Целта на визитата им е да бъде обсъдено състоянието на добричката партийна структура в момента, както и участието на жълтите на предстоящите местни избори. Възможно е в Добрич да дойде и Милен Велчев, който ще представи във Варна кандидата за кмет на морската столица от НДСВ. Най-рано в сряда жълтите ще излязат в публичното пространство със становище относно участието им в предстоящите местни избори, добави още д-р Желев.
 


Сходни връзки

НДСВ СЕ СЪБИРА ДА ОБСЪДИ СИТУАЦИЯТА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди