изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:29 EEST
КМЕТСТВОТО ПРЕДЛАГА 16 УСЛУГИ СРЕЩУ ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС    
НовиниВ средата на миналата седмица община град Добрич стартира цялостно разработените 16 електронни услуги за първи път с използване на универсален електронен подпис (УЕП). Това е следващата стъпка, след пускането на английската версия на общинския сайт и част от общинския план за развитие 2007.

От кметството добавиха още, че изпълнението на проекта е било осъществено в партньорство с две дружества: "Давид Холдинг" АД (доставчик на програмния продукт за документооборот на общината, който сега разработил като дарение WEB-бланките за електронните услуги) и ГД "Неомедия" - реализатори на заданията на общината за визия и съдържание на сайта и неговото надграждане. В тази връзка кметството изказва благодарности на своите партньори за успешното сътрудничество и реализацията на иновационната идея.
Освен 16-те услуги срещу електронен подпис, кметството предоставя и 14 услуги без електронен подпис. По този начин община град Добрич разширява и улеснява достъпа до общински услуги за бизнеса и гражданите, спестява време и средства на клиентите, ограничава възможността за корупционни действия.
 


Сходни връзки

КМЕТСТВОТО ПРЕДЛАГА 16 УСЛУГИ СРЕЩУ ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди