изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:06 EEST
Коко Динев се събуди с краден супер мерцедес    
Ред и сигурностОткраднат в Испания и внесен у нас луксозен "Мерцедес СLK 230" се оказа част от автопарка на собственика на футболния отбор на "Вихрен"-Сандански Константин Динев.

Това съобщиха във вторник от пресцентъра на благоевградската полиция, предаде БТА. Служителите на Регионалното звено за борба с организираната престъпност са разбили част от международен канал за внос на крадени лъскави коли от Западна Европа в България, в който активно участие са вземали и трима митничари.
Доказано е, че мерцедесът на Динев е влязъл в страната през ГКПП-Кулата, обмитен е на Митница-Калотина и е регистриран в КАТ-СДВР с фалшиви документи - регистрационен номер и договор за покупко-продажба. Чрез измамата не са платени митнически сборове в размер на 18 000 лева. Колата е задържана и в момента се намира в двора на Пето РПУ в София.
Коко Динев е известен като близък до бившата силова групировка ВИС 2. Той е собственик на ресторант "Кошарите" в София.
Прибран от полицията е още един контрабандно внесен по същата схема лъскав автомобил - "Порше Карера 911". Поршето се водело на името на К.П., който е сочен от полицията като мозъка на организирания престъпен канал, но по-късно е прехвърлено на друг. Преписката е приключена и е изпратена в благоевградската окръжна прокуратура с мнение за образуване на досъдебно производство срещу К.П. и трима митнически служители от Кулата и Калотина.
Преди месец Интерпол и Европол обявиха, че издирват 130 000 автомобила, откраднати на Балканите. София беше визирана първа.
dir.bg
 


Сходни връзки

Коко Динев се събуди с краден супер мерцедес | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди