изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:54 EEST
Саркози поиска педофилите да бъдат кастрирани    
По светаФренският президент Никола Саркози обяви редица мерки за контролиране на сексуални престъпници, като най-крайната е химическо кастриране на педофилите (с тяхно съгласие).

През 2009 г. в Лион ще започне да работи първата болница-затвор за сексуални маниаци. Те ще бъдат принудително настанявани и няма да могат да я напускат, докато специална лекарска комисия не прецени, че са безопасни за обществото. Сред най-крайните мерки, искани от президента, е и химическото кастриране на педофили, които “изразят съгласие да бъдат лекувани“. Това стана ясно на правителствено заседание, посветено на сексуалните престъпления, след като миналата седмица 5-годишно момче бе отвлечено и изнасилено от 61-годишен педофил. Еврар е излязъл от затвора на 2 юли след излежаване на 18-годишна присъда. Освен това той е притежавал виагра по предписание на един от лекарите в затвора, което предизвика обществен скандал във Франция.
“Не казвам, че няма да има никакъв педофил навън, а че сексуалните престъпници ще излизат от затвора само при две условия: излежаване на присъдата и преглед на всеки един от тях от медицинска комисия, за да се види дали са опасни или не“, мотивира позицията си Саркози. Тези мерки трябва да залегнат в закон за затворите, който ще бъде разгледан в парламента през ноември.
dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Саркози поиска педофилите да бъдат кастрирани | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди