изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:22 EEST
НДСВ решава след 5-и септември за Димо Гяуров и всички останали, според Олимпи Кътев    
ПолитикаСофия/Варна. Ние сме в процедура на номиниране на кандидат-кметове и общински съветници и докато тази процедура не приключи, не можем да обявим официално дали подкрепяме даден кандидат-кмет.

Това важи и за Варна, и за Димо Гяуров. Това каза пред Агенция "Фокус" депутатът от НДСВ и член на предизборния щаб на партията Олимпи Кътев. Той обясни, че срокът за номинации от местните структури на жълтата партия е до 5 септември и дотогава не може да се вземе официално решение. "Дотогава всеки може да говори каквото иска неофициално", подчерта Кътев и допълни, че след 5-и септември може да се очакват решения на Политическия съвет и на предизборния щаб за издигането на кандидатурите или подкрепа на други.
Говорителят на НДСВ Станимир Илчев пък каза, че всички партии във Варна, подкрепили Димо Гяуров, са на мнение, че има още много процедури да се преминат, докато приключи процесът. Повече информация имали варненските членове на НДСВ, но някои от тях не поискаха да коментират. Единствено министър Николай Василев, който присъства на официалното издигане на кандидатурата на Гяуров, заяви, че до няколко дни жълтите ще подкрепят бившия шеф на разузнаването за кмет на морската столица.
Други жълти депутати, потърсени за коментар, отбелязаха, че нямат информация за това - дали партията ще подкрепи или не Димо Гяуров във Варна.
 


Сходни връзки

НДСВ решава след 5-и септември за Димо Гяуров и всички останали, според Олимпи Кътев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди