изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:23 EEST
Пенев започна със загуба    
СпортПървият мач при повторния дебют на Димитър Пенев на кормилото на националния отбор се оказа неуспешен. Неговите възпитаници загубиха с 0:1 от Уелс в приятелската среща, играна на стадион “Лазур” в Бургас.

Нашите момчета имаха доста положения за гол, но младият вратар на “драконите” Уейн Хенеси направи великолепен мач и отрази многобройните удари към вратата си. За българите с пропуски се отличиха почти всички - Мартин Петров на няколко пъти, Стилиян Петров, Христо Йовов, Ивелин Попов, Велизар Димитров, Чавдар Янков, Димитър Телкийски, а и още. За разлика от "лъвовете" пък, гостите оползотвориха единственото си по-сериозно положение. В допълнителното време на първото полувреме нападателят на Уулвърхемптън Фреди Ийстууд с удар от границите на наказателното поле не остави шансове на нашия вратар Димитър Иванков и отбеляза единствения гол в мача. Момчетата на Димитър Пенев надиграха тотално съперника си през втората част, но малшансът ги преследваше във всяка една ситуация. За съжаление, нападателите и халфовете на България не успяха да преодолеят 20-годишния вратар на “драконите” Хенеси и трябваше да се примирят със загубата в първия мач на Пенев отново начело на "трикольорите”.
focus-sport.net
 


Сходни връзки

Пенев започна със загуба | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди