изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:03 EEST
Пламен Юруков: София има национално значение за СДС    
ПолитикаСофия. София има национално значение за СДС. Това каза лидерът на сините Пламен Юруков на пресконференция след разширено заседание на НИС на партията, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

На заседанието беше обсъдена коалиционната политика на СДС за участие в местните избори. Централна тема беше представянето на СДС на вота в София.
При условие, че ГЕРБ не подкрепи успешните кметове на СДС в страната, синята партия няма да подкрепи Бойко Борисов в София. Това решение беше взето с единодушно решение на НИС, подчерта Юруков. Ако СДС застане зад Бойко Борисов, сините няма да приемат да участват само с листа на ГЕРБ за общински съветници.
В противен случай СДС има готовност да издигне свой собствен кандидат, който трябва да бъде обявен в близките дни.
“От страна на СДС има голям шанс да се издигне единна дясна кандидатура в София”, подчерта Юруков и добави, че това ще зависи от продължаване на разговорите с ДСБ и останалите десни партии. Единственото сигурно ще е, че СДС няма да оттегля свои кандидатури в последния момент и подкрепи кандидата на ДСБ, категоричен бе Юруков.
Вероятността СДС за подкрепи Тити Папазов е много малка. Според лидерът на СДС, Константин Папазов се е кандидатирал в много късен етап и е необходимо време да се обясни неговата политика за управление и развитие на столицата.
“Единодействието с БСП е забранено”, категоричен бе Пламен Юруков
Според разбиранията и политическите цели на СДС, столицата трябва да се превърне във високо качество на живот, в който трябва има зелени пространства и възможности на отдих и спорт. На второ място, столицата трябва лода добие собствена атмосфера, а нейните квартали- свой облик. На трето място, трябвало да се засили реда и контрола в града.
Цветана ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Пламен Юруков: София има национално значение за СДС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди