изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:24 EET
Михаил Константинов: На малки сметки, хубави жени и успешни кметове всеки се натиска    
НовиниСофия. Всички партии припознават успешните кметове. На малки сметки, хубави жени и успешни кметове всеки се натиска. Това коментира пред Агенция “Фокус” математикът Михаил Константинов, бивш зам.-председател на ЦИК.

Константинов посочи, че в София сигурен победител на предстоящите местни избори е досегашният кмет Бойко Борисов. Интригата е дали ще се достигне до балотаж. По думите му - успех за БСП ще бъде, ако техният кандидат успее да достигне до балотаж. “Това е максимумът, който могат да искат. Както се правят на луди, така може и да нямат човек на балотажа”, посочи Константинов. По думите му - БСП искат да загубят битката в София, ако не са искали, са щели още преди шест месеца да издигнат кандидат и да го показват на хората.
По повод кандидатурата на Тити Папазов Константинов посочи: “Аз не мога да разбера как човек може да подкрепя Георги Първанов и после да иска подкрепа от десните избиратели. Това не го разбирам. Ясно е, че в политиката няма морал, но трябва да има поне минимално приличие”.
За Варна Константинов посочи, че битката ще бъде между настоящия кмет Кирил Йорданов и Димо Гяуров.
Той коментира още, че на местни избори барометърът за влиянието на дадена партия са броят на спечелените общинските съветници. Константинов прогнозира, че изборите като цяло ще бъдат спечелени от ГЕРБ с малка преднина пред БСП.
Никола ЛАЛОВ
 


Сходни връзки

Михаил Константинов: На малки сметки, хубави жени и успешни кметове всеки се натиска | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди