изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:22 EET
ОТВОРИ ВРАТИ ПЪРВИЯТ ХИПЕРМАРКЕТ В ДОБРИЧ    
ИкономикаНа откриването на 13-ия обект от веригата на "Технополис - Видеолукс Холдинг" присъстваха представителят на JVC за Югоизточна Европа Хидетаке Накамо и управителят на LG за България Хюн Ку Йо

Вчера официално отвори врати първият в Добрич хипермаркет, който е от веригата на "Технополис Видеолукс Холдинг". На светското събитие присъстваха множество партньори на голямата търговска верига, различни ръководители на фирми от града. Гости на откриването на 13-ия хипермаркет "Технолопис" в страната бяха и представителят на JVC за Югоизточна Европа Хидетаке Накамо, и управителят на LG за България Хюн Ку Йо, както и кметът на Добрич Детелина Николова.

Водосвет по повод стартирането на хипермаркета отслужи архиерейският наместник на Добричка духовна околия - иконом Стоян Иванов, а водещ на събитието бе певецът и шоумен Богдан Томов.

Хипермаркетът за бяла, черна, офис и IT техника е разположен на Околовръстен път, "Добротица" 54. Търговската площ е разположена на 2 200 кв.м, а цялата разгърната застроена площ на хипермаркета е на терен от 4100 кв. м, каза за НДТ председателят на Съвета на директорите на холдинга Тодор Белчев.

В магазина могат да бъдат намерени над 25 000 уреди и аксесоари за дома, офиса и автомобила на най-добрите цени. Специални промоции фирмата е направила за жителите на града по повод откриването на магазина. Помислено е и за тези, които предпочитат да пазаруват на кредит - чрез изнесените банкови работни места, могат да бъдат закупени стоки при безлихвен кредит.

С откриването на хипермаркета в Добрич бяха открити нови 70 работни места. Инвестицията, направена от холдинга в града ни, е в размер на 5 млн. лв., с което общият размер на инвестициите, вложени от компанията за по-малко от 6 години в цялата страна, надвишава 106 млн. лв.

Веригата "Технополис" е изключителен представител и вносител на черна техника JVC и LG и редица други. Кратки приветствия към домакините и гостите поднесоха представителите на двете големи компании, като пожелаха по-удобен и весел живот с идването на "Технополис" на всички жители на града. На добър час пожела на собствениците на хипермаркета, както и на всички добричлии, и кметът Детелина Николова, която, заедно с председателя на Съвета на директорите на компанията Тодор Белчев, прерязаа лентата и ливна светена вода пред входа на магазина. Иконом Стоян Иванов дари на управителя на магазина Драгомир Дошев икона на св. Иван Рилски, а от името на холдинга Тодор Белчев подари хладилник и пералня, които ще отидат в един от детските домове в града.

Празникът продължи до късно вечерта, когато откриването на 13-ия магазин "Технополис" в страната бе отпразнувано с грандиозно шоу на "Комиците" на живо. Представлението им бе част от националното им турне "Смях на мах", на което веригата "Технополис" е и генерален спонсор. Участие в шоуто-концерт взеха Любо Нейков, Христо Гърбов, Кръстю Лафазанов, Руслан Мъйнов, ДесиСлава, Играта и Шайбата. Всеки клиент на хипермаркета получи ободряващ летен подарък от Шуменско. Всички посетители на магазина, които направиха покупка в първия му работен ден, "я поляха" с безплатна бира "Шуменско специално". НДТ

 

 


Сходни връзки

ОТВОРИ ВРАТИ ПЪРВИЯТ ХИПЕРМАРКЕТ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди