изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 18:38 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД "ПОЛИЦИЯ" - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на  ОД "Полиция" - гр. Добрич са регистрирани  4 престъпления.


" На 23 август 2007 година на свое редовно заседание Добрички районен съд осъди М.Т. 39-годишен от Добрич. На лицето е наложена мярка "Задържане в поделенията на МВР" за срок от десет денонощия затова, че на 22 август т.г. е извършил непристойни действия, изразяващи се в употреба на нецензурни думи, оскърбително отношение към персонала и клиентите на добричко заведение, с което грубо е нарушил обществения ред и спокойствието на гражданите.
" На 23 август 2007 г. в РПУ Албена се тъжи Н.К. на 30 години от община Петрич затова, че на същата дата на централен плаж в с.Кранево след възникнал скандал е бил намушкан с нож в десния крак над коляното. Същият е прегледан в медицински център в КК "Албена" и освободен без опасност за живота. По случаят е заподозряно лицето П.Д. 30-годишен от Варна и е образувано досъдебно производство.

 През изминалото денонощие на територията на ОД"Полиция" - Добрич са регистрирани 4 пътно - транспортни произшествия с един убит.
 
" На 24 август 2007 г. в 07,13 часа е получен сигнал за възникнало ПТП по пътя Добрич - Балчик, до с.Приморци. Лек автомобил "Опел Корса", управляван от 23-годишния М.С., блъска движещ се велосипедист. Вследствие на катастрофата велосипедиста почива на място. Към момента не е установена самоличността на починалия. Причините за катастрофата се изясняват.

" В с.Кранево по ул.Шипка от автопатрул на РПУ Албена е спрян за проверка лек автомобил "Мицубиши", управляван от 20-годишния А.Н. от гр.Генерал Тошево. При извършената проверка за алкохол и взета кръвна проба е установено, че водача е управлявал автомобила с 1,3 промила. По случая е заведено досъдебно производство.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД "ПОЛИЦИЯ" - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди