изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 12:39 EET
Германките не се свенят от секса на първа среща    
ЗдравеЕдна четвърт от германките са готови да правят секс на първа среща, сочи изследване. Този резултат е много по-голям, отколкото преди 10 години.

Данните показват, че мнозинството от жителките на Кьолн още при първата среща са готови да скочат в леглото.

Нежният пол от Берлин и Лайпциг също не трябва да бъде дълго уговарян, сочат резултатите от изследване, публикувано в списанието "Men's Health". Много по-сдържани са дамите от северната провинция Шлезвийг-Холщайн и от католическа Бавария, с едно малко изключение - Мюнхен.

На участничките в анкетата е предложено да поставят хикс в десетобална скала от едно /никога/ до десет /всеки път/. Така е бил определен средният показател: каква е вероятността, че ще правят секс на първа среща.

Жителките на Кьолн са с най-висок резултат /6,7/, следвани от берлинчанки /6,3/ и на трето място са представителките на Лайпциг /6,0/. Всяка четвърта германка не вижда никакъв проблем да прави секс на първа среща.

Преди десет години за подобни удоволствия бе готова едва всяка десета. Мнозинството от жените харесват, когато мъжете са предвидили добра вечеря.

Всяка трета по този повод с удоволствие би сготвила нещо в неговата кухня, а 26% от жените предпочитат за това своята собствена.

В изследването на Щутгартския институт по рационална психология са участвали 2000 германки на възраст между 18 и 39 години.actualno.com

 
 


Сходни връзки

Германките не се свенят от секса на първа среща | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди