изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:09 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 АВГУСТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 28 АВГУСТ



ОВЕН - Проблемите ви не са непреодолими, но въпреки това ще ви създадат известни притеснения. Споделете ги с интимния си партньор и ще се разтоварите, ангажирайки го с тях.

ТЕЛЕЦ - Ще получите вести от човек, отсъстващ от много дълго време от дома. По отношение на конкретен въпрос ще се наложи да сте решителни и инициативни в действията си.

БЛИЗНАЦИ - Бъдете трезво мислещи и избягвайте да участвате в съмнителни начинания с рисков характер. Пазете доброто си име, предстоят събития, които ще ви направят популярни.

РАК - Пазете нервите си и съхранете доброто си отношение към околните, защото ще ви е нужно. Радостни новини ще ви направят по- благосклонни към желанията на партньора ви.

ЛЪВ - Не мислете, че можете най-добре да се справите сами, погрешно е и да се надценявате, въпреки способностите си. Не отхвърляйте ничие внимание и подкрепа, ще се нуждаете от тях.

ДЕВА - Влечението ви към определен човек, който нехае, ще ви попречи да забележите друг, истински влюбен във вас. Не пропускайте шанса си, защото по-късно може и да съжалявате.

ВЕЗНИ - Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет е да не рискуват излишно днес. Заложете на сигурните пътища и не оставяйте на случайността да определя хода на решенията ви.

СКОРПИОН - Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Възползвайте се от кондицията си и се заловете за планираното за деня.

СТРЕЛЕЦ - Настроенията ви ще се менят често и това ще е причина за неудачите днес, ако констатирате такива. Не си позволявайте да взимате решения, в състояние на афект.

КОЗИРОГ - Успокойте се и мислете, като не таите гняв към никого, най-малко към партньорите си. Имате очаквания, които е малко вероятно да се случат днес, но няма да е фатално.

ВОДОЛЕЙ - Не подценявайте нищо и никого, случващото се не винаги е такова, каквото ви изглежда на пръв поглед. Не влизайте в спорове, рискувате да си навлечете излишни неприятности.

РИБИ - В интимната сфера са възможни известни недоразумения с най-близкия ви човек. За да ги избегнете, синхронизирайте емоциите си с тези на партньора ви и ще се чувствате добре.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.39 секунди