изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:50 EEST
ГЕРБ и “Атака” се регистрираха в ЦИКМИ за участие в местните избори    
ПолитикаСофия. Политически партии ГЕРБ и “Атака” внесоха в Централната избирателна комисия за местните избори (ЦИКМИ) документите за регистрация на партиите за участие в изборите,

предаде репортер на Агенция “Фокус”.
Пред журналисти лидерът на “Атака” Волен Сидеров обвини ГЕРБ, че застават зад ДПС В Кърджали, като не искали да оттеглят предложения от тях кандидат-кмет Стефан Чанев и така помагали на партията на Ахмед Доган.
От своя страна председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов обясни, че кандидатурата на Чанев вече събира около себе си редица други политически сили в Кърджали - като ДСБ и ВМРО, например.
По отношение на прекъснатите преговори между ГЕРБ и СДС, Цветанов обясни, че от синята партия са поставили условия, които пречат за продължаване на преговорите. “Няма как да обясним на нашите симпатизанти и членове, че има някакви условия от страна на СДС, че трябва да имаме по равен брой общински съветници и равен рой районни кметове. Хората искат реална промяна, искат нови лица и по тази причина ние трябва да спазим тези обещания, които сме дали”, каза още Цветан Цветанов.
Мария СТАЛЯНОВА
 


Сходни връзки

ГЕРБ и “Атака” се регистрираха в ЦИКМИ за участие в местните избори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди