изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:09 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ОФИЦЕРИ ПИКИРАТ ВЪВ ФАСУЛА    
ЛюбопитноВоенни пилоти от добричката авиобаза, отказали да изпълнят заповедта на началството си да берат боб, предстои да бъдат наказани, споделиха летци. Със специална заповед преди около седмица военнослужещите и военнонаемните от поделенията в Добрич и Балчик бяха призовани да се включат в прибирането на бобовата реколта в земеделските кооперации от региона и в помощ на арендаторите, с които ръководствата на двете бази са сключили договори.


ЖЪЛТО КЪЛБО НАД ТЮЛЕНОВО ГИПСИРАЛО И ПАЗАЧИ В Г. ТОШЕВО

Ярко осветено кръгло тяло, движещо се от морето в продължение на около 20 минути, наблюдавала 29-годишната Гергана Йорданова от Добрич на морския бряг около 23 часа на 10 август край с. Тюленово. Неидентифицираното жълто кълбо, което изпускало странни лъчи след себе си, било забелязано още на 30 юли и от двама пазачи от Генерал Тошево. Единият от тях, който се прибирал пеш от града към съседното село, от страх от необичайното светещо кълбо на бегом се прибрал вкъщи и предпочел да запази в тайна видяното от него.

НДТ - 29 август 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ОФИЦЕРИ ПИКИРАТ ВЪВ ФАСУЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди