изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:23 EEST
Антония Първанова: Детелина Николова ще се яви утре в централата на НДСВ    
НовиниСофия. Детелина Николова ще се яви утре в централата на НДСВ за разговори във връзка с нейната кандидатура за кмет на Добрич.

Това заяви за Агенция “Фокус” депутатът от НДСВ и зам.-председател на предизборния щаб на жълтата партията Антония Първанова, във връзка с явяването на добричкия кмет като независим кандидат за втори мандат на предстоящите местни избори в Добрич, но с регистриралия от ГЕРБ.
Антония Първанова каза, че от НДСВ са категорични, че настоящият кмет на Добрич трябва или да се откаже от ангажимента си към ГЕРБ, който е “изключително некоректен към НДСВ”, или жълтата партия ще спре разговорите си с нея за кандидатура.
“Детелина Николова има противоречиви политически виждания и предполагам, че това се дължи на малкия й политически опит, който я кара да не прави разлика между кандидат, регистриран като независим и кандидат, регистриран като партиен”, заяви Антония Първанова.
“Четейки нейните интервюта, оставам с впечатление, че не е наясно, че когато един кандидат е регистриран в партийна централа, независимо дали е партиен член или не е партиен член, не е независим. Може би е независим някъде в съзнанието си, от гледна точка, че той не е партиен член, но е партиен кандидат”, допълни още депутатът от НДСВ.
На въпрос как си обяснява действията на сегашния кмет на Добрич, Първанова коментира, че Детелина Николова сама трябва да обясни “собствената си нелоялност”.
Галина ДИМОВА
 


Сходни връзки

Антония Първанова: Детелина Николова ще се яви утре в централата на НДСВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди