изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:42 EEST
В ТЕРВЕЛ ОЩЕ ЧАКАТ ОТГОВОРА НА ФУТБОЛНАТА ЦЕНТРАЛА    
СпортФутболистите и треньорите на “Септември” все още чакат отговора на БФС относно жалбата, внесена във футболната ни централа от ръководството на клуба. Както е известно, два дни преди старта на първенството на Североизточната “В”група тервелският тим бе изваден от третия ешелон и на негово място бе вкаран отборът на “Ендже” от шуменското село Царев брод.

На всички е ясно, че шефовете на Зоналния съвет на БФС са нарушили поне два пъти наредбата за футболните първенства у нас – като не извадиха от групата отбора на “Левски” (Главиница), който не се яви за мача с “Доростол” в Силистра в края на миналото първенство, и като вкараха за новия сезон два отбора от Шуменска област в трета дивизия. Но явно президентът на БФС Борислав Михайлов и неговото обкръжение не желаят да се вдига много шум.

Макар че не бяха допуснати до участие в първенството на “В” група, футболистите на “Септември” продължават да тренират и да се надяват. Най-вероятно обаче те ще играят не в трета дивизия, а в областното първенство, което започва на 9 септември.

 


Сходни връзки

В ТЕРВЕЛ ОЩЕ ЧАКАТ ОТГОВОРА НА ФУТБОЛНАТА ЦЕНТРАЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди