изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:19 EEST
Тотнъм дава 60 000 паунда седмично на Бербатов    
СпортРъководството на Тотнъм е предложило да увеличи седмичната заплата на Димитър Бербатов на 60 000 паунда, което ще направи капитана на българския национален тим най-скъпоплатения играч на "шпорите", съобщава в. "Таймс".

 Въпреки това все още има въпросителна около бъдещето на нападателя, като се очаква шампионът на Англия Манчестър Юнайтед да поднови интереса си към него през януари или през следващото лято. Агентът на Бербатов Емил Данчев се надява, че новият договор ще бъде подписан до средата на септември. В момента българският нападател печели по 44 000 паунда на седмица, но преговаря за нов контракт с подобрени финансови условия от май, когато Роби Кийн преподписа с "шпорите". Не е ясно дали в новия договор ще има клауза за откупуване, но със сигурност се знае, че той няма да бъде удължаван, което значи, че Бербатов ще остане на "Уайт Харт Лейн" през следващите три години. "Имаше много спекулации, но всичко, което мога да кажа сега, е, че тази сага заздрави позициите на Йол и че ръководството на клуба реши да увеличи седмичната ми заплата - каза самият Бербатов. - Смятам, че няма как да премина в този момент в Манчестър Юнайтед. Първо, никой от Юнайтед не е разговарял с мен или с агента ми и, второ, моят клуб не е получавал официална оферта. Така че няма какво повече да говорим по този въпрос. Аз сам избрах да играя за Тотнъм миналия сезон и оставам в Тотнъм поне засега. Никой не отрича, че Манчестър Юнайтед се интересува от мен, но на този етап няма как да се стигне до трансфер."

 


Сходни връзки

Тотнъм дава 60 000 паунда седмично на Бербатов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди