изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:38 EEST
ОБЩИНАТА ВНЕСЕ ПРОЕКТИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ТРАНСПОРТА В ГРАДА    
НовиниДва проекта вече е подготвила и внесла Община град Добрич в Министерство на финансите, съобщи за НДТ главният специалист по транспорта Иван Тонев. Единият проект е  на стойност 1 млн. лв., като целта е да бъдат изградени две тролейбусни отсечки - в кв. "Добротица" и Индустриалната зона.

Така ще се подобри транспортното обслужване на населението, като гражданите на Добрич ще могат да ползват и екологичния тролейбусен транспорт. "Вторият проект, който сме представили - също във финансовото министерство, е на стойност 3 млн. лв., като неговата цел е подобряване на транспортната и пътна инфраструктура и да се постигне по-добра организация на движението на територията на общината. В него има заложени изграждане на заслони, създаване на подземни паркинги, както и оборудване на градския транспорт с GPS-системи, които ще подобрят ефективността му на работа" - разказа още Тонев.
 


Сходни връзки

ОБЩИНАТА ВНЕСЕ ПРОЕКТИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ТРАНСПОРТА В ГРАДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди