изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:43 EEST
ПИЯН ВАРНЕНЕЦ НАПАДНА ТАКСИДЖИЯ И ГО ЗАМЕРИ С АПАРАТА МУ    
Ред и сигурност Пиян варненец нападна таксиметровия шофьор Митко Димитров /41 г./ от Добрич посред бял ден, изтръгна апарата от колата му и се сби с него. Екшънът се разиграл на 28 август, в района на автогарата, съобщиха от областна дирекция "Полиция". Около 16.30 часа 34-годишният С. Д. се качил на такси и казал на шофьора да кара към центъра, без обаче да каже къде точно иска да отиде.

 Гражданин, видял видимо здраво почерпения мъж, се обадил в таксиметровата централа, към която работел шофьорът. "Пияно куче се качи в една от колите ви. Внимавайте" - предупредил ги той. Казал и номера на колата.

Междувременно само на 30-40 метра - в района на пиацата на пазара, варненецът започнал да се заяжда с водача. Питал колко ще му вземе, казал, че няма да си плати. Тогава Митко Димитров се ядосал, спрял, слязъл от колата и отишъл да отвори вратата на пияния, за да си ходи. Това разярило С. Д. Той счупил едното странично огледало на колата. Изтръгнал таксиметровия апарат и замерил с него шофьора, но не успял да го улучи. Митко Димитров веднага се обадил на полицията, но докато пристигнат служителите на реда, двамата се сбили.

По случая е образувано досъдебно производство, допълниха от ОД "Полиция". НДТ

 


Сходни връзки

ПИЯН ВАРНЕНЕЦ НАПАДНА ТАКСИДЖИЯ И ГО ЗАМЕРИ С АПАРАТА МУ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди