изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:32 EEST
Мартин Башев: “Атака” няма да вземе нито глас в Каварна; 90% от хората подкрепят безусловно Цонко Цонев    
ПолитикаКаварна. Лидерът на “Атака” Волен Сидеров дойде в ромския квартал в Каварна и започна да плюе по нашата раса – циганите. Това заяви за Агенция “Фокус” лидерът на партия “Евророма” в Каварна Мартин Башев.

“След като Сидеров стана да държи реч, той започна да плюе циганите, Бойко Борисов, вътрешния министър и нашия градоначалник Цонко Цонев, после намеси и нашите роми. Аз станах – не можах да издържа – “Г-н Сидеров, аз ви мислех за интелигентен човек, вие как можете да плюете циганите? Ние тук си живеем много точно”, разказа Башев. По думите му 90% от хората в Каварна подкрепят безусловно кмета на Каварна за неговия следващ мандат.
По думите на Башев – ромският квартал на Каварна е много добре устроен и хората в него живеят изключително добре. Башев даде за пример като подобрение на квартала, реализирано по време на мандата на Цонев, газификацията на квартала. “Тук в Каварна – българи и роми си живеем много добре. Разбира ме се отлично”, категоричен бе Башев.
Запитан каква алтернатива за кметския пост е кандидатът на “Атака” Георги Алексиев: “Г-н Сидеров и неговата партия няма да вземат нито един глас за “Атака”. Ние – в Каварна циганите сме 1/3 от населението, виждаме кой мисли и работи за нас”. Освен това Башев подчерта, че кандидатът на “Атака” преди това е бил общински съветник от квотата на БСП. “Този човек преди това се е занимавал с много нелегални работи, не искам да казвам какви, но гражданите на Каварна реагираха много точно на издигането на кандидатурата му”, допълни Башев.
Марта МЛАДЕНОВА
 


Сходни връзки

Мартин Башев: “Атака” няма да вземе нито глас в Каварна; 90% от хората подкрепят безусловно Цонко Цонев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди