изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:25 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД "ПОЛИЦИЯ"    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на  ОД "Полиция" - гр. Добрич са регистрирани три престъпления.


" На 29 август  в РПУ Албена се тъжи лицето М.М. 58-годишна, от гр.Айдемир, обл.Силистра затова, че неизвестен извършител е проникнал в частен дом в с.Кранево и извършил кражба на два мобилни телефона, златни накити, парична сума от 60 лева, банково бордеро и лични документи. По случая е образувано досъдебно производство.
През изминалото денонощие на територията на ОД"Полиция" - Добрич са регистрирани шест пътно-транспортни произшествия с материални щети.
" На 29 август 2007 г. в 05.20 часа в РПУ Албена е получено съобщение за възникнало ПТП, при което  лек автомобил "Фиат Уно" управляван от Ф.Б. на 44 години, при маневра се блъска в оградата на ресторант в с.Кранево. След извършена проверка за алкохол с техническо средство е установено, че лицето управлява автомобила си  след употреба на алкохол 1,88 промила. По случая е заведено досъдебно производство.
" На 29 август 2007 г. автопатрул на РПУ Тервел спира за проверка лек автомобил "ВАЗ-2105" управляван от В.Ж. 43-годишен от с.Жегларци. Водачът във видимо нетрезво състояние отказва да му бъде извършена проба за алкохол с техническо средство. Взета е кръвна проба за химическо изследване. Проверката по случая продължава.
 На територията на ОД "ПБЗН" - Добрич са възникнали пет пожара, от които два с материални щети.
 " На 30 август 2007 г. в 01,13 часа в Първа РС "ПБЗН" - Добрич е получен сигнал за възникнал пожар на лек автомобил "Фолксваген Голф", паркиран пред частен дом в гр.Добрич. Вследствие на пожара са нанесени значителни материални щети по автомобила. Причина за възникналия пожар е късо ел.съединение.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД "ПОЛИЦИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди