изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:16 EEST
ТРАКТОРИСТ БЕРЕ ДУША, ЛЕГНАЛ НА СЯНКА ПОД РЕМАРКЕТО    
Новини55-годишният Петър Василев е в много тежко състояние в интензивното отделение на добричката болница, научи НДТ. Мъжът бил тракторист при арендатора от Овчарово Недко Митев.

В сряда след обяд той отишъл с трактора в землището на село Сливенци, където арендаторът обработва ниви, да бъде натоварен със слънчоглед. Пристигайки на място, видял, че комбайнът още няма готовност да товари. Угасил трактора и легнал на сянка под ремаркето му. Малко след него, пристигнал за товарене друг трактор, управляван от 50-годишният Матей Маринов. Той видял, че комбайнът има готовност за товарене, огледал се не видял колегата си, запалил трактора му, за да го придвижи напред. Едва след това чул охкане и разбрал, че е минал с гумата на ремаркето през гръдния му кош. На пострадалия му била оказана първа помощ. Лекари заявиха, че травмите са тежки в областта на гръдния кош и коремната област. 55-годишният мъж е и на командно дишане и има опасност за живота му.
От офиса на арендатора Недко Митев заявиха, че са готови да помогнат за лечението на пострадалия, като добавиха, че и двамата мъже са дългогодишни механизатори. Тепърва областна дирекция "Инспекция по труда" изяснява случая и ще бъде решено дали това е трудова злополука, каза директорът Младен Мартинов.
 


Сходни връзки

ТРАКТОРИСТ БЕРЕ ДУША, ЛЕГНАЛ НА СЯНКА ПОД РЕМАРКЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 3.60 секунди