изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:14 EEST
ВАЛЕНТИН НИКОЛОВ Е КАНДИДАТЪТ НА АТАКА ЗА КМЕТ В ДОБРИЧ    
НовиниВчера лично лидерът на политическа партия "Атака" Волен Сидеров представи кандидатите за кметове на партията в областта.  За Добрич "Атака" издига областният си координатор Валентин Николов. В Балчик кандидат за кмет е Камелия Марева, която е член на Общинския сбор на партията.

В Каварна кандидатът е Георги Алексиев, а в Генерал Тошево - Димчо Господинов Кръстев. В Шабла "Атака" се коалира с ДСБ и двете партии заедно издигат кандидатурата на Йордан Йорданов. "По отношение на общините Тервел и Крушари в момента водим преговори с ВМРО, тъй като ще издигнем общи кандидати. Целта ни е, предвид съсредоточието на население от турски и ромски етнос, да създадем обединен фронт срещу ДПС и да не допуснем излъчването на кмет от тази партия" - каза още Волен Сидеров. На въпрос дали би влязла "Атака" в коалиция с БСП, той заяви, че това е малко вероятно и по-скоро не би станало, още повече, че имало и директива от Станишев да не се влиза в коалиция с "Атака".
 


Сходни връзки

ВАЛЕНТИН НИКОЛОВ Е КАНДИДАТЪТ НА АТАКА ЗА КМЕТ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.58 секунди