изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:00 EEST
Кадиев или Бриго - кандидати за кмет на БСП    
ПолитикаГеорги Кадиев и Бриго Аспарухов са номинациите за кмет на София, сред които провеждащото се в момента заседание на Градския съвет на БСП трябва да избере кандидатът на социалистите за местните избори в столицата.

Това съобщи пред заседанието председателят на столичната организация Румен Овчаров, предаде БГНЕС. Стоян Сталев днес е съобщил, че отказва да участва в битката за кметското място в София. Овчаров благодари за оказаното му доверие и номинирането му за кандидат-кмет и мотивира отказа си да участва в изборите с това, че неговата кандидатура не би получила необходимата подкрепа, за да победи Бойко Борисов.
“Аз съм до такава степен съм омазан, че по никакъв начин това не може да бъде изчистено през следващите няколко седмици”, коментира Овчаров, цитиран от Bulgarian post. Той благодари и на външния министър Ивайло Калфин, който е приел да бъде кандидат за кмет, но впоследствие се е отказал.
Бившият икономически министър уточни, че първоначално градската организация на БСП е номинирала 21 имена. До началото на деня днес от тях са останали петима кандидати, а в този час вече се избира само между двама. Румен Овчаров бе категоричен, че в София ще има балотаж и БСП ще участва в него. В заседанието на Градския съвет на БСП участва и лидерът на партията Сергей Станишев.
В края на заседанието на градската организация на БСП делегатите ще изберат кандидатът за кмет с тайно гласуване. По-рано ВС на БСП реши, че в 45 населени места левицата ще има по две кандидатури за местните избори. http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Кадиев или Бриго - кандидати за кмет на БСП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди