изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 03:13 EEST
ХОРОСКОП ЗА 3 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 3 СЕПТЕМВРИ


ОВЕН - Сред близките си ще можете да се отпуснете и разтоварите след натоварения ден. Доброто ви финансово състояние за момента ви прави по-спокойни и уверени за близкото бъдеще.

ТЕЛЕЦ - В дългосрочен план ще имате възможности за изяви, с които ще постигнете повече стабилност. Не се притеснявайте за ненужни неща. Избягвайте да давате пари на заем.

БЛИЗНАЦИ - Дори и да не свършите всичко, което предвиждате, не се притеснявайте. По-важното е, че ще можете да сте сред близките си, да обсъждате общи въпроси.

РАК - Днес ще се разтоварите от напрегнатото си ежедневие, ако пътувате или спортувате. Бъдете по-предпазливи, ако шофирате. Ако сте бдителни, всичко ще бъде наред за вас.

ЛЪВ - Направете краткосрочната си програма и подредете задачите си по важност. Това ще внесе яснота в мислите ви и най-важното, ще спрете с предизвикателството да се притеснявате.

ДЕВА - Запазете добрия си тон и не влизайте излишно в пререкания с околните. Желанието ви към някого ще се сбъдне, но не избързвайте и не притискайте обекта на бляновете си.

СКОРПИОН - Срещите ви с приятели ще ви обогатят и направят по-добри. Наред с това ще върви и деловото ви ежедневие, в което няма да имате трудности. Вечерта ви ще е особено приятна.

ВЕЗНИ - Всичко, което е продиктувано от творческата ви мисъл има шанс да се реализира. Трайно ще подобрите материалното си състояние, вие сте хора на активното действие и това се забелязва.

СТРЕЛЕЦ - Ако се почувствате натоварени с повече работа не се сърдете на никого. Сами определяте програмата си и се нагърбвате с прекалено много задачи, които не може да свършите.

КОЗИРОГ - Не се притеснявайте да грешите, понякога и от това има полза. Важно е да се поучите. Не позволявайте на дреболии да развалят настроението ви. Вечерта си починете.

ВОДОЛЕЙ - С интерес ще експериментирате, като някои от вас ще демонстрират поведение, което с времето ще наложат като свой стил. Бъдещето ще покаже правотата ви.

РИБИ - Любовта ще ви дари с нов порив и вътрешна сила. Чувствате се чудесно, щом до себе си имате съмишленик и обичан човек. Насочете енергията си в позитивна насока.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 3 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди