изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:37 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностНА 30 август 2007 г. в РПУ - Тервел е получено съобщение за това, че за времето 27 - 30 август неизвестен извършител е проникнал в  учебно заведение  в Тервел и е извършил кражба на касетофон, три тонколони и два броя макари с медни намотки. Проверката по случая продължава.

57-ГОДИШНА жителка на Шабла на 30 август е подала сигнал в РПУ - Шабла за това, че неизвестен извършител е проникнал в незаключено гаражно помещение и извършил кражба на велосипед. По случая работят служители на РПУ - Шабла.
55-ГОДИШНИЯТ Г.Г. от Добрич преминава на червен светофар с управляваната от него кола "Фолксваген Голф", при което отнема предимство на минаващия в това време на зелен сигнал "Нисан Алмера", управляван от 50-годишния Д.П. от Добрич по булевард в Добрич. Вследствие на това възниква пътно-транспортно произшествие, за което е сигналиризирано в Първо РПУ, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал на 30.08. На двата автомобила са нанесени значителни материални щети. От полицията добавят още, че и на двамата водачи са взети кръвни проби за алкохол, като по случая е образувано досъдебно производство.
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди