изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:14 EEST
МОНТИРАТ ЕЛЕКТРОННИ ТАБЛА С КАРТИ НА ГРАНИЧНИТЕ ПУНКТОВЕ С РУМЪНИЯ    
НовиниНай-скоро на двата гранични пункта с Румъния на територията на област Добрич - ГКПП Йовково и ГКПП - Дуранкулак,  ще бъдат монтирани два инфо-деска със сензорни карти. Това е в рамките на проект "Туристическа дестинация Добруджа", който се реализира съвместно от Бизнесцентър Добрич и техните партньори от организацията "Наше море" от Констанца.

Това разказа ръководителят на Бизнесцентъра Надежда Петкова. Проектът се финансира по програма ФАР 2004 ТГС, като общата цел на всички, включили се в него, е създаването на условия за развитието на устойчиви форми на туризъм в областите Добрич и Констанца и утвърждаването на Добруджа като трансгранична туристическа дестинация. Бенефициенти по него са 30 собственици и управители на малки туристически фирми от Добрич и Констанца, около 40 фирми, които ще бъдат включени в рекламен каталог на три езика - български, румънски и английски и в инфо-десковете на границата, както и 4 неправителствени организации.
 


Сходни връзки

МОНТИРАТ ЕЛЕКТРОННИ ТАБЛА С КАРТИ НА ГРАНИЧНИТЕ ПУНКТОВЕ С РУМЪНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди