изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:33 EEST
"ХАРМОНИЯ И СИЛА" ЩЕ ПРЕДСТАВЯТ "АЛЕКСИЯ" И МАЛКИТЕ МАЖОРЕТКИ    
Новини
ЗТО "Алексия" и мажоретният състав към СОУ "П. Р. Славейков" заминаха на 1 септември за участие в Националния танцов фестивал "Хармония и сила". Той се провежда от 1 до 9 септември в Китен и  Приморско. В рамките на фестивала се провеждат конкурси и семинари в стиловете Класически балет, Мажоретни танци, Характерни танци, Бели денс, Брейк, хип хоп и шоуденс.


 За първи път Добрич се представя във фестивала с младите грации от мажоретния състав при СОУ "П. Р. Славейков", чийто хореограф е С. Мавродиева. Те ще се представят с два танца във втора възрастова група. С. Мавродиева благодари на директора на училището Георги Георгиев, както и на община Добрич за оказаната финансова и морална подкрепа на състава. Вчера и днес балет "Алексия" ще се състезава с 13 танца. За първи път школата ще се представи в четири възрастови групи. Ще участват 70 деца от ЗТО "Алексия" във възрастовите категории - от 3 до 7 години,  от 8 до 11 години, от 12 до 15 години и над 16 години. Най-малката изпълнителка от Добрич, която ще участва в конкурса, е на 3 години и половина - Алена Господинова.
Според С. Мавродиева, възпитаниците й са много добри и тя е уверена, че ще се завърнат от конкурса с част от наградния му фонд, много купи и медали.
 


Сходни връзки

"ХАРМОНИЯ И СИЛА" ЩЕ ПРЕДСТАВЯТ "АЛЕКСИЯ" И МАЛКИТЕ МАЖОРЕТКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди