изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:59 EET
ОТВОРИХА СЕ ОФЕРТИТЕ ЗА СТАРЧЕСКИЯ ДОМ И ЗА КВАЛИФИКАЦИОННИЯ ЦЕНТЪР    
НовиниПрез миналата седмица в Тервел се проведе конкурс за избор на икономически най-изгодното предложение на фирма, която да обнови сградата на бившето общежитие в Тервел и да го превърне в квалификационен център. Четири фирми са подали оферти в срок.

Представителите на три от тях са присъствали на отварянето на офертите. Комисията за оценка трябва да приключи работата си до 12 септември и да уведоми кандидатите за направеното класиране. Фирмата-изпълнител, с която общината ще сключи договор, трябва да излее три бетонни плочи на мястото на изтърбушените гредореди, да монтира нова дограма, да обнови фасадата, да измаже и боядиса стените и таваните, да подмени ел- и ВИК инсталациите. Наблюдаващ работата на оценителната комисия бе координаторът от регионалното звено на Програма ФАР към МТСП Добрич Енчо Енчев.
Пак през миналата седмица е проведен конкурс за определяне на фирма-строител на старческия дом в с. Полк. Савово. До началото на тръжната сесия оферти за участие са подали 3 фирми. Наблюдател на сесията по отваряне на офертите бе инж. Саралиев от СИФ София. Предстои второто заседание на комисията, която трябва да определи изпълнителя. След това оценителният доклад ще бъде внесен за одобрение в СИФ-София.
 


Сходни връзки

ОТВОРИХА СЕ ОФЕРТИТЕ ЗА СТАРЧЕСКИЯ ДОМ И ЗА КВАЛИФИКАЦИОННИЯ ЦЕНТЪР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди