изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:53 EEST
Бойко Борисов: С издигането на Мартин Заимов получихме доказателство, че ГЕРБ е единствената дясно-центристка партия    
ПолитикаСофия. Кметът на София и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че не вижда заплаха в лицето на кандидата на СДС и ДСБ за кмет на София Мартин Заимов.

Пред Агенция “Фокус” генерал Борисов обяви , че негов основен опонент е Бриго Аспарухов.
“Основният ми опонент в битката за София е представителят на БСП и по-точно на Румен Овчаров - Бриго Аспарухов”, посочи Борисов. Той подчерта, че с днешната си кандидатура СДС и ДСБ са потъпкали своите принципи. “Днес те влязоха в обединение без да отговорят защо се разделиха навремето. Единствената им цел е да запазят 10-годишното статукво - моделът на разграбване на София”, коментира Борисов.
Той посочи, че не може да не се радва на кандидатурата на Заимов, защото по този начин ГЕРБ се легитимирал като единствената дясно-центристка партия у нас. “В личен план това е една отлична възможност за исторически реванш като внук на убит от комунистическия режим, да се изправя срещу внука на героя на Съветския съюз и на НКВД ген. Владимир Заимов и наследника на Първо главно управление на Държавна сигурност ген. Бриго Аспарухов. ”, каза Бойко Борисов.
“ГЕРБ сме сами срещу всички, но това е редкият шанс да ги победим наведнъж. На Мартин Заимов в личен план му пожелавам успех и в мое лице ще има опонент, който ще спори единствено и само по темите на София, както казах и на Бриго Аспарухов”, допълни Борисов.
Лидерът на ГЕРБ каза още, че всички останали партии играели заедно, тъй като били “заедно в далаверата” години наред. Борисов допълни, че не се интересува и от подкрепа от страна на НДСВ. “Аз можех да дезертирам, както направиха всички останали лидери на партии, но поемам най-тежкия фронт на битката на ГЕРБ - София. И не само ще контролирам, координирам и организирам дейността на ГЕРБ по места, а лично ще водя най-големия фронт”, допълни Бойко Борисов.
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: С издигането на Мартин Заимов получихме доказателство, че ГЕРБ е единствената дясно-центристка партия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди