изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:14 EEST
ПС “ДОБРУДЖА” ИЗДИГА РАДОСТИН МИРКОВ ЗА КМЕТ НА БАЛЧИК    
НовиниРъководителят на клуб “Интелект” Радостин Мирков съобщи, че ще се кандидатира за кмет на Балчик на предстоящите местни избори. Официално той ще бъде издигнат от патриотичен съюз “Добруджа” на 10 септември.

Тогава ще бъдат обявени и имената на кандидатите за кметове на Добрич, Шабла и Каварна.

НДТ припомня, че през август Радостин Мирков обяви, че в Каварна ще подкрепят настоящия градоначалник Цонко Цонев, но вчера заяви, че ще издигнат свой човек.

Мирков беше областен лидер на “Атака” преди две години. След това той и неговите хора искаха да се влеят в редиците на ГЕРБ, но не бяха приети. Наскоро клуб “Интелект” напусна БСП, след като Мирков стигна до извода, че мястото на интелектуалците не е в партиите. През 1995 година Радостин Мирков се яви на изборите за кмет на Балчик като независим, но събра малко над 5 процента.

“Това, че участвам на предстоящите избори за кмет на Балчик не означава, че съм недоволен от работата на настоящия градоначалник Красимир Михайлов. Избирателите ще решат за кого да пуснат своя глас” - заяви лидерът на “Интелект”. НДТ

 

 


Сходни връзки

ПС “ДОБРУДЖА” ИЗДИГА РАДОСТИН МИРКОВ ЗА КМЕТ НА БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди