изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:18 EEST
ИЗМАМНИЦИ ТЪРСЯТ "РИБИ" ЧРЕЗ ПРОМОЦИЯ НА БТК    
НовиниЗа пореден път човек на НДТ се натъкна на измамница, която се пробва да зариби жертва чрез промоция на БТК. Ако Ви се обадят и Ви съобщят, че печелите от промоция на телекома цветен телевизор,  парична сума и какво ли още не - да знаете, че сте попаднали в мрежите на поредния измамник, който се пробва да Ви зариби.
Схемата е следната: Обаждат се и се представят, например Георгиева, която обяснява, че е от БТК и печелите. За да получите наградите си, трябва да се обадите на посочен от измамника номер, като преди това закупите два ваучера на Вивател и издиктувате номерата им.

Официално от пресцентъра на БТК заявиха, че те са имали наистина обявени награди за абонатите си, които са попълнили анкетни карти, раздадени от компанията. Самата томбола е била изтеглена вече на 21 август, като победителите, които печелят някакви награди, са публикувани в сайта на компанията. Само четирима са печелившите от Добрич - Снежанка Георгиева и Тошка Василева, които са спечелили карти за обществени телефони, и Георги Жечев и Димка Пройкова - спечелили MP3. "Молбата ни е към всички, които бъдат обект на такива опити за измама - да сигнализират поделенията на МВР или да се обадят на тел. 0800 15 500, който е на БТК и е безплатен за цялата страна, за да подадат сигнал за измамата" - добавиха още от пресцентъра на компанията.
 


Сходни връзки

ИЗМАМНИЦИ ТЪРСЯТ "РИБИ" ЧРЕЗ ПРОМОЦИЯ НА БТК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди