изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:50 EEST
ДОБРИЧКО УЧАСТИЕ ВЪВ ФИНАЛНОТО ИЗДАНИЕ НА “M-TEL BEACH MASTERS”    
НовиниЧетвъртото, финално състезание от веригата по плажен волейбол “M-Tel Beach Masters” ще радва любителите на атрактивния летен спорт в София от 7 до 9 септември пред НДК, съобщиха организаторите.

В надпреварата, която ще бъде Национално първенство, ще вземат участие общо 24 двойки – 16 мъжки и 8 женски. В първите два дни те ще се състезават в основната схема на игра. В неделя, на 9 септември, предстоят полуфиналите и финалите, които са и финал на Българския шампионат за сезон 2007 на Българската федерация по плажен волейбол.

Да вземат участие в турнира са поканени и добричките състезатели Генчо Цветков и Николай Георгиев. Двамата състезатели са част от отбора по плажен волейбол - формат 3х3, на "Кронос волей" - Добрич, които през това лято спечелиха сребърни медали от втория турнир на Аматьорската волейболна лига в Албена.

В турнира на осемте най-добри двойки при жените ще вземе участие и националната ни двойка по плажен волейбол Петя Янчулова - Ева Чолакова. Ева от няколко месеца е партньор на Петя, защото сестра й Цветелина Янчулова реши да прекъсне засега с плажния волейбол. НДТ

 

 


Сходни връзки

ДОБРИЧКО УЧАСТИЕ ВЪВ ФИНАЛНОТО ИЗДАНИЕ НА “M-TEL BEACH MASTERS” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.35 секунди