изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:57 EEST
ВРЕМЕНЕН КМЕТ ЩЕ ИЗБИРА НА ПОСЛЕДНАТА СИ СЕСИЯ ОбС    
Новини
Последното редовно заседание на настоящия Общински съвет в Добрич  ще се проведе на 18 септември. Това стана ясно на проведения вчера Председателски съвет. Според последни изменения в ЗМСМА, на него местните парламентаристи трябва да одобрят временно изпълняващ длъжността кмет докато продължават изборите и влизането в длъжност на следващия градоначалник.


 Законът предвижда още, че този местен парламент е действащ до полагането на клетва от следващия ОбС.
На последната редовна сесия ще се разгледат предложения на кмета Детелина Николова за отдаване на концесия на бивша детска градина - тя е в двора на ОУ "Хр. Ботев", както и на тоалетна в градския парк "Св. Георги". Ще се предложи продължаване на договорите с наемателите на сладкарница и снек-бар в сградата на ДТ "Й. Йовков". Досега те бяха наематели на театъра, но неотдавна общината спечели на последна инстанция дело, което я определя като собственик на тези обекти. Ще бъде предложена за обсъждане правен анализ и тръжна оценка за три ателиета. Ще бъде предложено общината да предостави безвъзмездно на "Гражданска защита" автомобил - подвижна ремонтна работилница, който преди време е получила.
На 25 септември Общинския съвет ще се събере на последното си тържествено заседание.
 


Сходни връзки

ВРЕМЕНЕН КМЕТ ЩЕ ИЗБИРА НА ПОСЛЕДНАТА СИ СЕСИЯ ОбС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди