изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:40 EEST
4 загинаха, 2 бременни са ранени при тежки катастрофи у нас    
Ред и сигурностПри тежка катастрофа на пътя Враца-Мездра в местността "Кълни дол" загина 22-годишният полицай Владимир Николов, а още четирима души са пострадали, съобщиха от полицията във Враца.

Сред ранените е бременната Цветанка Монова от село Липница, която най-вероятно ще загуби бебето си, казаха от врачанската болница. 29-годишната жена има разкъсване на далака и множество контузни рани. Монова е пътувала със свои близки, между които е 12-годишната Весела. Момичето е прието за лечение с черепно-мозъчна травма. Най-тежко е пострадал шофьорът - 25-годишният Емилиян Генадиев.

Според първоначалните данни голфът, с който е пътувал загиналият полицай от Мездра за Враца, се е сблъскал с колата, движеща се в обратна посока. Двата автомобила са смачкани до неузнаваемост, уточниха от полицията.

През целия ден движението между Враца и Мездра по главен път Е-79 е изключително затруднено и усложнено поради преминаващите ТИР-ове и натоварения трафик на движението към София.

При друг тежък инцидент край Самоков днес загина 29-годишният Д.Б., а сериозно пострадали са мъж и жена, бременна в седмия месец.

Катастрофата станала на входа на града - на кръстовището срещу бензиностанция "Шел" "Опел Тигра" с кюстендилска регистрация, пътуващ от Дупница за Ихтиман не спира на знак "Стоп" и удря странично "Фолксваген Голф", движещ се от Самоков за София. Ударената кола се обръща на таван и от нея изпада водачът Д.Б. от Самоков, който умира на място.

Тежко са пострадали съпрузите К.Т.(26 г.) и Р.Н.(28 г.) Младата жена е в кома, настанена е в Окръжна болница в София. Съпругът й е със счупени ребра и тежки кръвоизливи. Опериран е, има опасност за живота му. Виновният шофьор - на 23 години от Дупница, и спътникът му са невредими.

Кирил Симеонов (29 г.) е поредната жертва на войната на пътя. Инцидентът станал тази нощ в Радомир, съобщиха от полицията. Служебен "Форд Фиеста" на частна охранителна фирма, управляван от Петър Велев, се ударил в бетонна колона на градския парк.

Загиналият е пътувал на седалката до шофьора. Водачът е ранен и е закаран в Пернишката болница. В кръвта му са открити 1,12 промила алкохол.

Двайсетгодишен мъж загина при пътен инцидент, този път на пътя Бургас-Варна. Катастрофата е станала около 02:55 ч. тази сутрин край Слънчев бряг, съобщиха от полицията в Бургас. Загиналият А.С. шофирал "Опел Кадет", който се блъска в автобус "Мерцедес" с бургаска регистрация, управляван от 59-годишния Н.Ц. от Разград.

btv.bg

 


Сходни връзки

4 загинаха, 2 бременни са ранени при тежки катастрофи у нас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди