изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:18 EEST
АНДРЕЕВ КАРТОТЕКИРА ИГРАЧИТЕ ЗА НОВОТО ХАНДБАЛНО ПЪРВЕНСТВО    
СпортФедерацията по хандбал обяви датите на които отборите могат да картотекират своите състезатели за новото първенство. Утре следобед треньорът на “Добруджа” Георги Андреев ще картотекира близо 20 състезатели. От тях десетина ще са юноши, обяви той.

Първенството на “А” група стартира на 22 и 23 септември, когато добричлии, които са вицешампиони от отминалото първенство, ще играят във Варна с пловдивският “Академик” и хасковският “Асти 91”. 

Припомняме, че хандбалист, който за последно е играл за френския Иерс, ще подсили тима на “Добруджа” в новото първенство. Състезателят се казва Красимир Коев и играе на поста ляв гард. С “жълто-зелената” фланелка ще се разделят Стефан Стефанов, Светлозар Николов, Диян Динков и младежкият национал Александър Димитров. Четиримата ще подсилят отбора на Шумен, след като местната община обезпечила участието на състава в елита. 

Разбра се още, че федерацията обяви конкурс за старши треньори на националните отбори-мъже, жени и юноши родени през 1990/91. Андреев, който е треньор на младежите на България до 21 години каза, че на този етап няма да се кандидатира за някой от вакантните  постове. НДТ

 

 

 


Сходни връзки

АНДРЕЕВ КАРТОТЕКИРА ИГРАЧИТЕ ЗА НОВОТО ХАНДБАЛНО ПЪРВЕНСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди